Hulp gezocht!

Beste ouders,

Zoals elk jaar zijn we nog dringend op zoek naar ouders die een handje willen toesteken op de barbecue. We zoeken mensen die zaterdag 21 september een uurtje (of meer) willen meedraaien in een van deze kraampjes:

-Groentenkraam
-Bar
-Hot dog & Dessert (dit is 1 kraam) -Pannenkoeken
-Schmink

De werklijsten lopen van 15.30u tot 23u en zijn telkens verdeeld in blokken van 1 uur. Aan de bar wordt in shiften van 2 uur gewerkt.

Als u dit ziet zitten: Stuur dan een mailtje waarin staat in welk kraampje, en hoe laat u liefst wilt helpen naar Veronique (veronique.van.looveren@telenet.be); bellen kan ook (0477/580.737), maar mailen wordt op prijs gesteld. Zij zal ervoor zorgen dat u op de werklijst terecht komt. Het opstellen van de werklijst is heel wat werk, dus laat op tijd iets weten.

Ten tweede willen we nog een warme oproep doen naar de volgende jaren toe. De openingsbarbecue wordt elk jaar mee mogelijk gemaakt door een fantastische groep ouders die de praktische organisatie ondersteunen: kraamverantwoordelijke, mensen die koken, ...

Momenteel zitten er ouders in deze groep waarvan de kinderen al niet meer in de scouts zitten. Deze mensen dragen hun steentje bij aan onze scoutswerking en zetten ieder jaar met de groepsploeg de lijnen uit van de barbecue. Nu zijn wij op zoek naar ouders die deze ploeg willen komen versterken. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan zeker niet om iemand van de groepsleiding een van de komende zondagen op het lokaal aan te spreken.