Giversoep

Het dak ging er af, en een nieuw ligt erop! Volg onze verbouwingen op de voet...Lees meer»
COVID-19 en scouting hoe gaat dat samen?Lees meer»

Beste ouders, leden en sympathisanten van den 20-72,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren onze givers tegen het einde van de winter een soepverkoop. De givers werken een weekend lang om verse tomaten-, paprika- en erwtensoep te maken (met optie balletjes als supplement). Met de opbrengst van de soepverkoop doen we er alles aan om er voor onze givers een bangelijk kamp van te maken met extra activiteiten. Ze kunnen jullie steun dus zeker gebruiken!
Bovendien is er dit jaar iets nieuws voorzien. Voor elke liter soep die wordt verkocht schenken wij €0,50 aan een goed doel! (Met de opbrengst van vorig jaar zou dit een dikke €300 zijn!) Des te meer reden om uw ijskast en diepvries helemaal vol te proppen met soep, dus contacteer ook zeker de rest van de familie, zodat zij ook van deze verrukkelijke soep kunnen proeven! 

De soepverkoop zelf vindt plaats op 18 februari. Die dag kan u de soep komen ophalen op ons lokaal, of wordt die aan huis geleverd door onze leden als u hiervoor gekozen heeft.

Voor een liter van onze heerlijke, verse soep betaalt u €4,50 (+ €0,50 voor balletjes). Bestellen kan tot en met woensdag 14 februari via deze link: https://goo.gl/forms/DzW5Gk0kkSgZMK6f2

Voor meer informatie kan u ons ook volgen op het evenement op facebook: https://www.facebook.com/events/153338018626630/

Alvast bedankt!

Veel liefde,
De givers!

 

Terug