Dossier Jeanine - het toneel

Beste ouders, familie, oud-leiding en sympathisanten van den 20-72

Naar jaarlijkse traditie organiseren we met onze scouts een toneel. Dit jaar gaan jullie zelf mee betrokken worden in het toneel: "Wie is de moordenaar van Jeanine?"
Een heel toneel lang passeren de mogelijke moordenaars de revue. Op het einde kunnen jullie een stem uitbrengen wie de moordenaar was en komen we samen te weten wie het heeft gedaan.

Voorafgaand aan het toneel bieden we een lekkere scoutsmaaltijd aan tegen een kleine meerprijs: chili con en sin carne. Het is zeker de moeite waard om hier mee van te komen smullen!
De plaatsen zijn beperkt, dus aarzel niet en schrijf je onmiddellijk in via deze link:

De deuren openen om 17u30. We starten met eten om 18u. Om 19u begint de voorstelling. Tegen 21u zal de voorstelling gedaan zijn en kunnen jullie nog wat bekomen met een drankje.

PRIJZEN:
MET eten:
- volwassenen: 16 euro
- kinderen <12 j. en oud-scouts: 11 euro
- eten voor participerende leden: 5 euro
ZONDER eten:
- volwassenen: 8 euro
- kinderen <12 j. en oud-scouts: 6 euro

Wij hebben er alvast super veel zin in, en kijken er naar uit jullie allemaal te zien!

Tot dan!
De leiding