Spaghetti-avond jins

Heerlijk bier nog steeds te bestellen! Als je nu een bak Antoinette bestelt, maak je kans om een gratis bak ter waarde van 50€ te winnen!Lees meer»
COVID-19 en scouting hoe gaat dat samen?Lees meer»

Beste,
De jins van den 20-72, scouts Zurenborg, organiseren ook dit jaar alweer een grootse spaghetti-avond. Op 23 februari komen we samen om te genieten van het Italiaans cultureel efgoed dat we pasta noemen, en dat allemaal vers bereid door de jins!
Wist u dat er zelfs een religie rond pasta werd opgericht (de Pastafarians aanbidden een vliegend spaghettimonster)? Fascinerend is het zeker. Wil u ook graag bijleren over de nobele waarden en normen van het Pasafarianisme? Of wil u gewoon komen genieten van een portie overheerlijke pasta, ons is het om het even. Wij bieden u zowel onze heerlijke pasta aan voor de schappelijke prijs van €12 (€8 voor de kids), alsook een educatief luik gericht op het Pastafarianisme, om het verteren van al die pasta wat vlotter te doen verlopen, en dat u er overigens volldedig gratis bij krijgt!.

U kan kiezen tussen drie shiften, die u hieronder vindt. Uiteraard wordt er ook een rijke drankkaart voorzien, alsook een buffet van artisanaal geproduceerde desserten, koffie en thee.

Wij hopen dat jullie zich allemaal massaal jinschrijven via het formulier hieronder!
Alvast bedankt voor jullie steun!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGOblmgtEsTPYOTkWqONo0goafbEajjEVU3IdNnmK-Fk7zeA/viewform

Terug