Jinresto

Heerlijk bier nog steeds te bestellen! Als je nu een bak Antoinette bestelt, maak je kans om een gratis bak ter waarde van 50€ te winnen!Lees meer»
COVID-19 en scouting hoe gaat dat samen?Lees meer»

Ons laatste grote evenement sluiten we graag in stijl af. Daarom nodigen we jullie allemaal uit om eens uitgebreid te komen eten bij de ouders van onze jins. Zo leren jullie ons, elkaar en daarmee ook de wereld een beetje beter kennen.
Voor een luttele 20eu krijgt u een maaltijd die meer gangen bevat dan een doolhof en wordt u constant bedient door de vrijwel professionele service van de jins, zodat u enkel nog maar tijd hebt om te genieten. In welke huiskamer je precies terecht zal komen weet je nog niet, dus dat blijft nog even een verrassing! Wel kan je een voorkeur opgeven voor een van onze lieftallige gastvrouwen-/heren.

Het onbeperkte eten en drinken dat u aangeboden wordt, zal uiteindelijk gelimiteerd zijn tot wat uw maaginhoud aankan, maar de gezelligheid kan u als een sfeervolle spons blijven opnemen. Deze gezellige bedoeling, die u zal laten denken dat de feestdagen nog volop bezig zijn, zetten we na het eten verder op het scoutslokaal (nog steeds in de Lange van Ruusbroecstraat 43), waar u tijdens de receptie nog kunt nagenieten met een drankje en praten over de dingen in het leven die u gelukkig maken. We zijn er zeker van dat deze avond een van de onderwerpen zal worden.

Inschrijven voor deze onmisbare avond kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBU0GGOkq1FvNbv7BW-xuXQRknpbyIdm1j0vnTZmcxP9jdVw/viewform

We kijken er naar uit om jullie voor een laatste keer te mogen ontvangen voor we onze reis maken.

Een handdruk, een groet en een welgemeende kus,

De jins

Terug