Wijnverkoop 2019

Beste ouder, oud-leiding, buurtbewoner, sympathisant van den 20-72,

Naar goede gewoonte slaan de (groeps)leiding en VZW van scouts Zurenborg de handen in elkaar. Na afloop van de laatste tocht van 2019 - zondag 15 december - verwelkomen we jullie graag rond een warm vuurtje op onze kerstreceptie (scouts) en wijnverkoop (vzw). Er zal cake en chocomelk voorzien worden door de leiding en wijn door de VZW. Met de opbrengsten van deze wijnverkoop blijft de VZW het beheer van onze lokalen opvolgen en nieuwe verbeteringswerken realiseren. In samenwerking met de lokale Wijnhandel Lelièvre selecteerden we net zoals vorig jaar enkele lekkere wijnen. Voor meer info en bestelling van de wijn: hier. Bestellen kan tot woensdag 11 december.

Mogen we jullie in voorbereiding van de feestdagen alvast het beste wensen! En hopelijk zien we elkaar op zondag 15 december vanaf 16u30 met een stuk cake en/of een glas wijn in de hand.

De (groeps)leiding en het bestuur van de VZW Scouts Zurenborg