Maandblad

Dag leden en ouders

Het scoutsjaar is begonnen!

Op zondag 7 oktober heeft iedere tak zijn eerste spel van het jaar. We verwachten alle leden om 9u30 op het lokaal. Gelieve op tijd te komen en zeker je leiding te verwittigen als je niet komt. Dit is trouwens elke week belangrijk.

Ook onze jins zijn volop begonnen aan hun jaar. Zij verblijven een weekje op het lokaal en genieten ze volop van hun leefweek.

Vrijdag 19 oktober is het de dag van de jeugdbeweging. Iedereen mag dan in uniform naar school gaan. Vergeet zeker je nieuwe scoutstrui niet aan te doen  smiley .

Op vrijdag 26 oktober vertrekt iedereen op takweekend. Brief met meer informatie krijgt iedereen van zijn/haar leiding.

Vergeet ook zeker je lidgeld niet te betalen. Stort 42 euro op rekeningnummer: 068-2100343-29, met vermelding van je naam en tak. Breng dit zeker in orde voor het takweekend, anders kan je niet mee.

Geniet allemaal van deze eerste scoutsmaand.

Een stevige linker
De groepsleiding