Maandblad

Dag Leden en Ouders

Onze laatste maand van het scoutsjaar is begonnen. Wij kijken al uit naar de super leuke kampen die de leiding aan het voorbereiden is.

Voor we op kamp vertrekken staan er nog enkele leuke vergaderingen op het programma. Deze kunnen door de examens verschillend zijn van datum, lees dus zeker goed het maandblad.

Juni is een maand met veel speciale dagen.
De jaarlijkse takBBQs waar iedereen lekker kan smullen, onze geweldige groepsdag en de kampouderavond.

De groepsdag gaat door op zondag 24 juni meer info hierover volgt in de brief die jullie tijdens de vergadering gaan krijgen.

Op dinsdag 26 juni is het de kampouderavond. Kom samen met je ouders ontdekken wat de leiding voor jullie in petto heeft. Jullie zijn dan welkom op het lokaal tussen 19u en 21u.

De kostprijs voor de kampen zijn de volgende:
Kleinkamp: 130 euro (maandag 23 juli - maandag 30 juli)
Grootkamp: 140 euro (vrijdag 20 juli - maandag 30 juli)

Als de ouders met kinderen onder de 12 jaar graag een fiscaal attest willen kunnen ze een mail sturen naar kato@scouts-zurenborg.be.

Bij deze sluiten we het laatste maandblad van het jaar graag af en zien we jullie allemaal terug op kamp en tot volgend jaar!

Een stevige linker
De groepsploeg